0722.64.32.82       This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Proiectare structurala constructii industriale

ConTrust Group este locul în care toate întrebările tale referitoare la construcții de mici și mari dimensiuni, costuri și alte astfel de implicații își găsesc răspunsul! Îți venim în ajutor în tot ceea ce înseamnă construcțiile de calitate, iar o mare parte dintre serviciile noastre se axează pe proiectarea structurală a construcțiilor civile, industriale și din lemn.

PUNEM ALĂTURI DE TINE BAZELE CONSTRUCȚIILOR DE DURATĂ!


CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

Pentru clădirile industriale, măsurile de siguranță și prevenire sunt chiar de două ori mai importante, dat fiind faptul că vorbim deseori despre hale și spații uriașe în care se vor depozita tot felul de produse importante pentru buna desfășurare a activității firmelor implicate. ConTrust Group poate oferi cele mai eficiente soluții de proiectare structurală pentru construcții industriale.

ConTrust Group îți vine în ajutor! Punem umărul la treabă și colaborăm alături de tine pentru clădirea celor mai rezistente construcții industriale! 

  • HALE METALICE – apelează cu încredere pentru proiectare, indiferent de tipul de hală metalică specifică de care are nevoie afacerea ta! Dacă activezi într-o industrie în care depozitarea joacă un rol cheie, o hală metalică este cea mai potrivită alegere. Nu-ți face griji în privința proiectării sau construirii ei cu succes, pentru că te vom ajuta să treci peste toate etapele acestui proces, fără să întâmpini probleme. Proiectarea se face personalizat, în funcție de nevoile tale și de spațiul de care dispui, iar halele pot avea structură din metal, beton, sau o combinație între cele două. 
  • HALE PE STRUCTURĂ PREFABRICATĂ – structura clasică a unei hale nu este atât de simplu de determinat precum parte. Tocmai din acest motiv, ai nevoie de un expert care să știe cum trebuie proiectat un astfel de ansamblu. Astfel, pentru hale pe structură prefabricată, apelează cu încredere la ajutor specializat din partea ConTrust Group! Îți stăm la dispoziție cu soluții multiple, care să se potrivească cel mai bine nevoilor pe care afacerea ta le are. 
  • HALE DEPOZITARE CEREALE – depozitarea cerealelor este o sarcină dificilă, iar aici ne referim în primul rând la spațiul propriu-zis. Cerealele sunt produse care pot suferi o serie de schimbări, dacă sunt expuse unor condiții meteo nefavorabile. Astfel, este important ca hala de depozitare să fie proiectată în conformitate cu tipul de produs care urmează a fi depozitat în aceasta. Oferă-ne toate detaliile, iar noi te vom ajuta să pui la păstrare în condiții optime, toate cerealele pe care le cultivi! 
  • TURNURI RĂCIRE ȘI USCARE CEREALE – industria care se ocupă de cultivarea și prelucrarea cerealelor se numără printre cele mai vaste domenii de activitate din țara noastră. Totuși, puțini sunt cei care au un real succes pe piață și reușesc să obțină profit de pe urma afacerilor pe care le desfășoară. Care este secretul lor? Turnuri de răcire sau uscare a cerealelor, pentru că această etapă este una absolut necesară înainte de depozitarea sau prelucrarea oricărui tip de produs.
  • BUNCĂRE DE DEPOZITARE – motive pentru care ai putea avea nevoie de unul sau mai multe buncăre de depozitare sunt multe. Poate specificul afacerii tale este de așa natură, sau poate ai o serie de alte motive pentru care găsești necesară achiziționarea unui asemenea produs. Află că un buncăr solid, care să garanteze transportarea lucrurilor tale în siguranță, are nevoie de un plan de proiectare specific. Alege să colaborezi cu cei mai buni din domeniu și încredințează-ne nouă sarcina de a proiecta structural buncărele de care tu ai nevoie.

Modul nostru de lucru este o forță ghidata spre performanta, deoarece credem că cele mai bune rezultate provin dintr-un dialog permanent intre toate părțile implicate in proiect.

 

VEZI POVESTEA NOASTRA

Suntem un birou profesionist de proiectare structuri si cautam doi colegi, care sa ne ajute la proiectele pe care le avem in derulare. Avem calculatoare performante si softurile necesarare care sa iti usureze cat mai mult treaba.

 

APLICA ACUM