0722.64.32.82       This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Proiectare structurala constructii civile

ConTrust Group este locul în care toate întrebările tale referitoare la construcții de mici și mari dimensiuni, costuri și alte astfel de implicații își găsesc răspunsul! Îți venim în ajutor în tot ceea ce înseamnă construcțiile de calitate, iar o mare parte dintre serviciile noastre se axează pe proiectarea structurală a construcțiilor civile, industriale și din lemn.

PUNEM ALĂTURI DE TINE BAZELE CONSTRUCȚIILOR DE DURATĂ!

CONSTRUCȚII CIVILE

Construcțiile civile se numără printre cele mai răspândite construcții din țara noastră și de pretutindeni. Știai, însă, că peste 70% dintre construcțiile de acest gen nu garantează durabilitate în timp? E nevoie de o echipă competentă, care să se asigure că toate lucrurile merg conform planului, pornind de la alegerea celor mai potrivite materiale și până la verificarea finisajelor în amănunt.

ConTrust Group îți vine în ajutor! Punem umărul la treabă și colaborăm alături de tine pentru clădirea celor mai rezistente construcții civile!

  • CLĂDIRI ÎNALTE – diferite de clădirile obișnuite, cele înalte presupun mult mai multă atenție din partea tuturor persoanelor implicate în realizarea proiectului. Strcutura trebuie să fie una extrem de solidă, alegerea materialelor este una nu tocmai ușoară, pentru că în joc stă viața persoanelor care își vor desfășura activitatea într-un astfel de spațiu. În general, clădirile de acest tip depășesc 12 etaje și devin gazdă pentru familii, birouri, sau tot felul de alte astfel de lucruri. ConTrust Group ia în calcul toate aceste detalii și, printr-o analiză amănunțită și foarte bine gândită, permite construirea celor mai durabile și sigure clădiri înalte.
  • ANSAMBLURI REZIDENȚIALE – pe lângă o structură solidă, un ansamblu rezidențial bine proiectat presupune și o mare atenție pentru detalii. Asta pentru că acest gen de construcții adoptă, în general, aceleași elemente din punct de vedere vizual, sau păstrează cel puțin câteva componente comune. Lucru nu tocmai ușor pentru cei care se ocupă de execuția prorpiu-zisă a clădirilor, dacă nu există un plan de proiectare pertinent și foarte bine detaliat. La ConTrust, aceste lucruri sunt la ordinea zilei! Ne ocupăm cu succes de tot ceea ce înseamnă proiectare structurală de ansambluri rezidențiale.
  • CLĂDIRI REZIDENȚIALE – solide, moderne și sigure – acestea sunt cele trei elemente pe care orice clădire rezidențială proiectată de noi trebuie să le respecte! Fie că vorbim despre clădiri individuale, duplexuri și case cuplate, punem pe primul loc siguranța persoanelor care le vor utiliza ulterior. Tocmai din acest motiv, venim în ajutorul constructorilor cu soluții complete de proiectare structurală, inclusiv pentru clădiri rezidențiale atipice, clădiri rezidențiale moderne, sau tot felul de ansambluri care necesită atenție sporită din partea constructorilor.

Modul nostru de lucru este o forță ghidata spre performanta, deoarece credem că cele mai bune rezultate provin dintr-un dialog permanent intre toate părțile implicate in proiect.

 

VEZI POVESTEA NOASTRA

Suntem un birou profesionist de proiectare structuri si cautam doi colegi, care sa ne ajute la proiectele pe care le avem in derulare. Avem calculatoare performante si softurile necesarare care sa iti usureze cat mai mult treaba.

 

APLICA ACUM