0722.64.32.82       This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cariere

Iti doresti un loc de munca sigur si bine rasplatit?

Suntem un birou profesionist de proiectare structuri si cautam colegi, care sa ne ajute la proiectele pe care le avem in derulare.
Avem calculatoare performante si softurile necesarare care sa iti usureze cat mai mult treaba. Iata ce trebuie sa sti sa faci:
– Activitati specifice unui birou de proiectare: derularea si coordonarea activitatii de proiectare in toate fazele ei;
– organizarea calculelor si verificarea documentatiei impreuna cu echipa de proiectare.
– asigurarea unei bune gestionari a proiectelor de anvergura cu atingerea standardelor specifice biroului nostru;
– (pentru ing. senior) relationarea cu beneficiarii, constructorii si alte parti implicate, in scopul fluidizarii comunicarii de ordin tehnic pe proiect;
– master inginerie structurala reprezinta un avantaj;

Cerinte inginer proiectant Senior/Junior


– absolvent CCIA cu experienta in proiectare min 3 ani/6 luni sau student master;
– cunoasterea avansata a programelor de modelare structuri ETABS, SAP;
– sa lucrati cu usurinta si rapiditate in programele de desen si calcul automat
– AutoCad, Nemetschek sau Tekla;
– sa detineti bune abilitati de comunicare si sa aveti capacitatea de a gestiona situatiile aparute in relatia cu echipa si beneficiarii;
– sa fiti resposabil, implicat, deschis la lucruri noi; Beneficii:
– proiecte de anvergura (cladiri inalte cu 8-12 etaje, ansambluri rezidentiale, mall-uri, hale industriale, centre logistice, etc), profesionalism;
– mediu de lucru relaxat, colegialitate, suport si training in dezvoltarea profesionala;
– salariu + bonusuri in functie de realizari, asigurare medicala, telefon, cursuri de dezvolare profesionala si personala;
– locatie usor accesibila metrou (zona Calea Mosilor-Obor).

Tot ce vrem de la tine este sa fi harnic si serios, iar noi iti promitem ca o sa te apreciem si o sa-ti respectam munca si timpul liber !

Formular cariere

Modul nostru de lucru este o forță ghidata spre performanta, deoarece credem că cele mai bune rezultate provin dintr-un dialog permanent intre toate părțile implicate in proiect.

 

VEZI POVESTEA NOASTRA

Suntem un birou profesionist de proiectare structuri si cautam doi colegi, care sa ne ajute la proiectele pe care le avem in derulare. Avem calculatoare performante si softurile necesarare care sa iti usureze cat mai mult treaba.

 

APLICA ACUM