0722.64.32.82       This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Despre noi

CONTRUST GROUP – AJUTOR COMPETENT PENTRU CONSTRUCȚII REUȘITE

Cu vastă experiență în domeniul construcțiilor și expertizelor tehnice, ConTrust Group a reunit în echipa sa unii dintre cei mai pricepuți tehnicieni în domeniu. Modul nostru de lucru este o forță ghidată spre performanță, deoarece credem că cele mai bune rezultate provin dintr-un dialog permanent între toate părțile implicate în proiect.

Punem accent pe legăturile pe care le legăm cu clienții noștri și ne implicăm pe deplin în fiecare proiect la care luăm parte. Considerăm fiecare proiect ca fiind o provocare unică, iar echipa noastră caută să ofere de fiecare dată soluții adaptate nevoilor pe care respectiva sarcină le are. Experții noștri în arhitectură, inginerie și execuție îți vor oferi, garantat, cele mai potrivite idei. Bineînțeles, în baza unui buget bine stabilit, putem oferi și o serie de idei care să se încadreze în posibilitățile financiare ale clientului, construcțiile fiind rentabile întotdeauna.

În viziunea noastră, încrederea între client și echipa de design este o relație care se leagă încă de la prima întâlnire, dar se consolidează în timp, prin multă muncă și seriozitate. Ne dorim să ne privești ca pe un colaborator permanent, care te va ajuta să ajungi cât mai sus pe scara succesului.

Promisiunea noastră către tine este că tot efortul nostru se îndreaptă spre proiectarea corectă și optimizarea costurilor de investiție pentru construcții de orice tip, deoarece dorim ca tu să ai garanția unui serviciu profesionist, bine făcut, iar afacerea ta să prospere alături de noi.

Echipa

Echipa noastra este compusa din 6 ingineri proiectanti, absolventi ai Facultatii de Ctii Civile si Industriale.
ing. Madalin Voica

Ștefan Cobzaru - inginer proiectant senior

Adrian Sărăcin – inginer proiectant senior

Ciprian Vodă – inginer proiectant
Veronica Proda – inginer
Ervin Ismai – tehnician desenator
Alexandru Voica – inginer coordonator tehnic

ing. Manolache Stoican - inginer proiectant
Bogdan Dimitriu


Simion Romulus

Modul nostru de lucru este o forță ghidata spre performanta, deoarece credem că cele mai bune rezultate provin dintr-un dialog permanent intre toate părțile implicate in proiect.

 

VEZI POVESTEA NOASTRA

Suntem un birou profesionist de proiectare structuri si cautam doi colegi, care sa ne ajute la proiectele pe care le avem in derulare. Avem calculatoare performante si softurile necesarare care sa iti usureze cat mai mult treaba.

 

APLICA ACUM